ANSAMBEL ZUPAN- LJUBEZEN IN GORE

752
ANSAMBEL ZUPAN je bil ustanovljen leta 1989. Ansambel nastopa preko dvajset let, sicer več na nemško-govornem področju (Avstrija, Švica, Italija – Südtirol, Nemčija, Luksemburg, Nizozemska, Belgija, Francija…), kot v Sloveniji.
V času njihovega delovanja je bilo posnetih preko deset lastnih produkcij v slovenskem in nemškem jeziku, ustvarili so kar precej zmagovalnih viž in hitov.
Ansambel sestavljajo sami odlični in nadvse razgledani glasbeniki kater odlikuje perfektna odrska izvedba. Za nekatere priznane glasbenike, poznavalce in strokovnjake se je prav ansambel Zupan najbolj približal originalnemu »Avsenikovemu zvenu«, Robert Zupan pa naj bi bil, po mnenju mnogih, na harmoniki pravi naslednik Slavka Avsenika.
Skrbno izbirajo viže in snemajo videospote. Prav slednjo z naslovom LJUBEZEN IN GORE so posneli iz dveh dobrih razlogov. Prvi je vsekakor ta, da se približuje čas lepega vremena in bo vedno več hrepenenja za obisk lepih gora vseh ljubiteljev planinarjenja. Drug razlog pa je vsekakor ta, da ima viža kot sama lepo zgodbo, ki je povezana z izjemno popularno nadaljevanko Gorski zdravnik. Videospot za skladbo LJUBEZEN IN GORE je pravzaprav nastal v dolini in okolici dežele Avstrije, kjer nenazadnje snemajo prav omenjeno nadaljevanko. Nekaj lepot bo vsekakor zaslediti s pomočjo novega videoposta ansambla ZUPAN- LJUBEZEN IN GORE.
Pa prijetno poslušanje in ogled želimo…

Komentarji