ANSAMBEL UROK stavi na SUHOKRANJKE

1451

Štirje postavni fantje ansambla Urok so minuli mesec posneli za skladbo SUHOKRANJKE še en videospot. Tudi tokrat, lepih deklet ni manjkalo. 

Ansambel Urok prihaja iz Žužemberka, natančneje, iz območja Suhe krajine. Sestavljajo ga štirje postavni fantje, Uroš Struna (diatonična harmonika, klaviature), Gašper Slak (bas kitara, vokal), Matej Struna (ritem kitara, vokal) in Rok Muhič (povezovanje programa, vokal), ki nastopajo na raznih prireditvah, rojstno dnevnih zabavah, veselicah, Abrahamih, okroglih obletnicah, zaključkih, porokah, skratka vsepovsod, kjer jih povabijo. Njihov glasbeni repertoar obsega narodnozabavno, zabavno in dalmatinsko glasbo. Skladba Suhokranjke je tako že njihov 3. glasbeni projekt, ki je nastal v sodelovanju s televizijo Golica. 

Zakaj so Suhokranjke prava izbra za fante iz ansambla Urok? Hmmmm, glede na to, da so fantje Suhokranjci, je jasno da zagovarjajo domačo lepoto. Prepričajte se s klikom na najnovejši videospot in videli boste, da se splača v življenju spoznati kakšno simpatično Suhokranjko.

 

 

Komentarji