Ansambel Saša Avsenika izbral lepotičko Lariso

1331

V Ansamblu Saša Avsenika so po mesecih iskanja našli novo pevko. Predstavljajo mlado in energično Ptujčanko Lariso Majcen, ki je z glasbo povezana od mladih let.

Konec januarja so iz Ansambla Saša Avsenika sporočili, da iščejo novo dekle, ki bi z njimi prepevala po evropskih in svetovnih odrih. Zdaj so jo izbrali: to je Larisa Majcen, ki zase pravi, da je narodnozabavna glasba zapisana v njenem srcu. Zato je izjemno vesela priložnosti, da bo v prihodnje lahko sodelovala z Ansamblom Saša Avsenika: “Kot nova članica ansambla se počutim odlično, ker se mi je uresničila želja, ki sem jo  imela že od otroštva, in sicer ta, da bi postala pevka narodnozabavne glasbe, predvsem pa Avsenikove. V ansamblu mi je zelo prijetno, saj so me fantje sprejeli z odprtimi rokami in so mi vedno na voljo z nasveti. Tudi sama sem zelo odprta in komunikativna oseba, tako da smo se hitro ujeli, kar tudi meni ogromno pomeni”.

Larisa je poleg glasbe tudi velika ljubiteljica živali, predvsem mačk, odlično pa se znajde tudi na plesišču, saj izredno rada pleše. Zato ne bodite presenečeni, če bo med svojimi nastopi skočila z odra in zaplesala z obiskovalci veselic.

Nad novo članico je navdušen tudi Sašo Avsenik: “Larisa se je res hitro vklopila v naš kolektiv, zato se izjemno veselimo prihajajočih koncertov, tako doma kot tudi v tujini. Med odmevnejšimi letošnjimi projekti zagotovo lahko izpostavimo gostovanje v ZDA in Kanadi, kot tudi veliki koncert v Cankarjevemu domu. Na vseh dogodkih bo z nami seveda tudi Larisa, ki nam je že dokazala, da je vešča odra, njena pozitivna energija pa bo med obiskovalci zagotovo zelo dobro sprejeta”.

Komentarji