ANSAMBEL PIKA SI – POROČNA NAPITNICA

593

Ansambel Pika si prihaja iz Savinjske doline in se roko na srce kar pridno vzpenja med ljubitelji tovrstne muzike. Z našo videprodukcijo je za čas Božiča nastal lep valček Božični večer. No sedaj pa so fantje in dekle pripravili novo skladbo in to polko za vse bodoče mladoporočence. Skladba je prav tao kot prejšnja nastala z ekipo televizije Golica.

Skladbo in besedilo za njihovo novo polko POROČNA NAPITNICA sta spisala Tatjana, ki je pevka v ansamblu Pika si ter Jure, ki je vodja in harmonikar omenjenega ansambla.

Tatjana in Jure nista samo sodelvca na odru ampak sta par tudi zasebno. Na vprašanje kdaj bo poroka je Tatjana z nasmehom odgovorila. “Čisto nič nama ne manjka. Uživava v skupnih trenutkih in se imava neizmerno lepo. ” Priznam pa, da naju včasih že kar precej kolena bolijo od klečanja na koruzi.”

Kako dolgo bosta torej zaljubljenca še trpela bolečine in žulje na kolenih zaradi koruze ni znano. Je pa znano to, da fantje in dekle  vsak vikend pridno spremljajo z odlično glasbo bodoče mladoporočnce širom po Sloveniji in jim pojejejo njihovo najnovejšo poročno napitnico!

Slednji lahko prisluhnete tudi na spodnji povezavi!

 

Komentarji