Ansambel Napev nikoli več?!

1110

Krasne skladbe, za katere so v nekaj letih s svojo izvedbo poskrbeli ansambel Napev naj bi v naših ušesih ostale le še prek etra ali njihovih plošč, saj so se odločili, da prenehajo s svojim delovanjem. Takole so namreč zapisali:

” Pozdravljeni prijatelji Napeva.

Edina stalnica v življenju so spremembe…

Nekatere nas zaznamujejo manj, druge v nas pustijo mešane občutke. Spet tretje pa nam za vedno pustijo prijetne spomine…

In ravno za takšno spremembo smo se določili člani Ansambla Napev.

Naredili bomo spremembo v svojih življenjih, a nam bo ta sprememba in vse, kar se je dogajalo pred njo, ostalo v trajnem in lepem spominu. Torej… Slika je nastala ob koncu silvestrovanja v Mežici, kjer smo skupaj na odru pričakali novo leto 2018. To igranje je bilo hkrati zadnje, ki ga je po 10 letih delovanja odigral Ansambel Napev.

Kot smo že zapisali… Razhajamo se kot skupina, ostali pa bomo prijatelji, prav tako kot boste ostali tudi vsi vi, ki ste nas skozi leta podpirali, poslušali in vzpodbujali.

Poleg lepih spominov ostaja za Napevom tudi veliko lepih melodij in besedil. Te bodo ostale večno, zato smo zelo veseli, da si jih boste tudi v prihodnosti z veseljem zavrteli in se ob tem spomnili na nas.

Tudi mi ne bomo pozabili vseh dni in predvsem noči, ko smo se družili z vami. Brez vas ne bi bilo nas.

Zato, dragi prijatelji, vsem skupaj in vsakemu posebej hvala iz srca.

In naj odmeva od Napeva.

Aleš M., Blaž, Andraž, Aleš Č. in Primož “

Komentarji