Aljaž je na kožo pisan simpatični Lari iz ansambla Šepet…

314

Verjamemo, da bi bila simpatična Lara Voler zagotovo pisana na kožo marsikateremu fantu. A na žalost je Lara že nekaj časa oddana. Če še ne veste, se je pred kratkim tudi zaročila. No vsaj tako v dokaz prikazujejo spletne fotografije. Izbranec Aljaž, ki je tudi član ansambla Šepet, že ve kakšen prstan izbrati za svojo Laro.

Lara in Aljaž, 2019

Po poljubu sodeč, je bila Lara navdušena …. Ampak vseeno pa smo kanček v dilemi… Zaročni prstan vendarle ni na pravem mestu?! Zaljubljenca pa zaenkrat še molčita o morebitnem veselem dogodku. Sicer pa je Lara v pogovoru z našim uredništvom tudi  dejala, da ji je njen Aljaž pisan na kožo. Kakšna je pravzaprav ljubezenska zgodba same skladbe, pa lahko izveste v nadaljevanju.

Očitno bo torej potrebno za potrditev zaroke, še malce počakati. No do takrat pa si lahko zavrtite njihovo najnovejšo polko.  Po valčku Ranjeno srce,  tokrat Šepetovci predstavljajo energično polko “Na kožo pisan” za katero so že posneli videospot.

Polko “Na kožo pisan” je ustvaril Martin Juhart, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma, besedilo pa je prispevala Vera Šolinc.

Dekle in fantje pravijo, da je polka noraaa in nedvomno za dober žur… Kako je všeč vam?

 

Komentarji