Abrahamovec

968

Brez skrbi, Renato Leber, bolj znan kot Štajerski Brendi, se ni nenadoma postaral, ampak je izdal pesem z naslovom Abraham, ki jo bo seveda prepeval na številnih rojstnih dnevih kamor ga vedno radi povabijo. 

Če iščete glasbenika, ki skoraj vsak dan ustvari kako novo pesem, je to brez dvoma Štajerski Brendi. Zelo produktiven in priden možakar, ki pesmi snema kot po tekočem traku. Tokrat se je posvetil svoji glavni tržni niši, se pravi nastopanju na rojstnih dnevnih, kjer je prav Abraham za vse nekaj posebnega.

Štajerski Brendi razlaga: “V svoji novi pesmi Abraham spodbujam slavljence ter goste k veselju in praznovanju tega mejnika v življenju, ki ga vsakdo z veseljem in tudi malce v strahu rad praznuje s svojimi najbližjimi. Glasbo in aranžma je ustvaril moj glasbeni prijatelj Jože Vućko, besedilo pa je napisala Anita Zupanc.”

Jasno, Abraham najdemo na njegovi trinajsti zgoščenki, ki je izšla nekaj tednov nazaj in je več kot primerna za vse mogoče rojstno dnevne zabave.  

In da ne pozabimo, Štajerski Brendi je te dni polno zaseden s številnimi nastopi in praznovanji, ob vsem tem pa že snuje nove projekte za naslednjo zgoščenko. In ne samo to, svojo oboževalce bo nagradil tudi s svojim tradicionalnim koledarjem.

Priden poba, ni kaj.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji